HTML

Terezkétől felakasztom magam

Terézke (35) a rokonom. Terézke nem egyszerű eset. Terézkét normális ember nem viseli el, de lehet, hogy velem van a baj. Azért írom ezt a blogot, hogy segítséget kérjek a világtól. Szeretném megtudni, hogy én vagyok-e totál zizi, vagy alanyom. Leírom mindennapos dolgait, amitől én falramászok, a hajam tépem, megszaggatom a ruháimat és hamut szórok a fejemre. Olvassátok Terézkét, garantáltan jól fogtok szórakozni.

Friss topikok

Linkblog

Terézke szült

2011.04.10. 14:16 coolmanpapa

Számtalan eddigi kaland után elkezdődött Terézkének az igazi: gyermeket szűlt. Mindenki jól van, a baba csodálatosan szép.

Terézke pár dolgot elfelejtett a kórházba vinni, amit meg vitt nem volt jó, hiába mondtuk neki (nálunk 2 pici baba, van tapasztalatunk), hogy mit kell, mire lesz igazából szüksége. Nem. Neki határozott elképzelése van a világról, csak magában hisz. Terézke number one, a világ közepe.

Szóval Terézke szülőszobára rendeli mamát, hogy varázsoljon neki dolgokat. Mama nyugdíjából szponzorálva leszállítja. Mire végre megpillantja unokáját, szeretné lefényképezni. Terézke lehordja: A BABÁT ZAVARJA A VAKU, NEM SZABAD FÉNYKÉPEZNI. Részemről no komment. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://terezke.blog.hu/api/trackback/id/tr82814274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása