HTML

Terezkétől felakasztom magam

Terézke (35) a rokonom. Terézke nem egyszerű eset. Terézkét normális ember nem viseli el, de lehet, hogy velem van a baj. Azért írom ezt a blogot, hogy segítséget kérjek a világtól. Szeretném megtudni, hogy én vagyok-e totál zizi, vagy alanyom. Leírom mindennapos dolgait, amitől én falramászok, a hajam tépem, megszaggatom a ruháimat és hamut szórok a fejemre. Olvassátok Terézkét, garantáltan jól fogtok szórakozni.

Friss topikok

Linkblog

Terézke telefonál

2011.04.11. 12:44 coolmanpapa

Ez a mai kis dialógus is vicces, számomra feltétlenül.

Terézke felhív, csacsog 1 percig, majd elnézést kér, hogy visszahívna. Mi a baj? Oh, semmi, csak kényelmetlenül ül, és amíg kényelmesebb pozícióba nem kerül, addig nem ő nem tud beszélni.

Eltelik egy perc, már csörög is a telefon. A beszélgetés nem tart sokáig, mivel neki azonnal le kell tennie a telefont: egyszerűen nem kap levegőt, rögvest ki kell fújni az orrát...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://terezke.blog.hu/api/trackback/id/tr532816741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása